Dermoten Arındırıcı Makyaj Temizleme Balmı 50 ml

Dermoten Arındırıcı Makyaj Temizleme Balmı, katıdan yağa dönüşen özel yapısıyla makyajı, güneş koruyucuyu ve kirleri cildi kurutmadan temizler. Shea, jojoba ve hindistan cevizi yağları ile zenginleştirilmiş formülü cildi besler. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, durulama sonrası taze bir his bırakır.

Stock Code: 8699649008182 Category: Brand:

Description

Dermoten Arındırıcı Makyaj Temizleme Balmı, katıdan yağa dönüşen özel formülüyle makyajı, güneş koruyucuyu ve kirleri cildi kurutmadan etkili şekilde temizler. Shea, jojoba ve hindistan cevizi yağları ile zenginleştirilmiş içeriği sayesinde cildi beslerken, yağlı his bırakmadan arınmış, taze ve yumuşak bir cilt görünümü sunar.

Key Features

  • Katıdan yağa dönüşen dokusuyla makyaj ve güneş kremini derinlemesine çözer
  • Shea, jojoba ve hindistan cevizi yağları ile cildi kurutmadan nazikçe temizler
  • E vitamini içeriğiyle cildi besler ve nem dengesini korumaya yardımcı olur
  • Durulama sonrası ciltte yağlı bir tabaka bırakmadan ferah bir his sağlar
  • Tüm cilt tipleri için uygun formülüyle günlük kullanıma idealdir

Additional information

Contents

Ethylhexyl Palmitate, Synthetic Beeswax, Beeswax, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil.

Volume

50 ml

Subscribe to Our E-Newsletter
Subscribe to stay up to date on the latest news, career opportunities, and scholarship opportunities